اخذ رتبه مشاور شرایط و مدارک در ۱۴۰۳

 

رتبه مشاور
رتبه مشاور

 

اخذ رتبه مشاور

 

اخذ رتبه مشاور کم هزینه و فوری شرایط و مدارک ۱۴۰۳

اخذ رتبه مشاور معیار مهمیت که با آن میتوانیم سطح کیفی و کمی خدمات و فعالیت های یک شرکت مشاور را ارزیابی کنیم. فرآیند رتبه بندی موجب ایجاد رقابتی سازنده بین شرکتها شده و زمینه پیشرفت و شکوفایی شرکت ها و حتی زیرساخت های کشور را فراهم می سازد.  بنابراین، هر شرکتی برای جذب و عقد قرارداد با سرمایه گذاری های دولتی و خصوصی، ملزم است که شرایط و امکانات لازم را برای کسب رتبه فراهم آورد، زیرا سرمایه گذاران با توجه به رتبه های شرکت ها سفارشات خود را به آنها واگذار می کنند.

آنچه در بحث رتبه بندی در شرکت ها اهمیت فراوان دارد این است که باید هر شرکت بعد از ثبت، اقدام به رتبه بندی نماید تا شرایط و توانایی های خود را نشان دهد.

 

سوال مهمی که در اینجا می توان پرسید این است که چه شرایطی مبنای اخذ رتبه برای یک شرکت است؟

 

مبنای اساسی رتبه بندی، میزان قدرت مالی، فنی، و توانایی های کیفی و کمی هر شرکت برای همکاری و مشارکت در انجام پروژه های اجرایی و عمرانی می باشد. در این میان، میزان رضایت مشتریان نیز در این امر دخیل است. تمامی این فاکتورها، فرصت هایی برای هر شرکت  محسوب می شوند که قصد اخذ رتبه را دارند.در این مطلب، ابتدا به رتبه بندی شرکتهای مشاور پرداخته شده و در ادامه، ویژگی های عمومی مشاوران، شرایط اخذ رتبه مشاوران، عوامل کسب امتیاز شرکت های مشاور و مدارک مورد نیاز شرکتهای مشاور مورد بررسی قرار می گیرند.

شرکت های مشاور، به شرکت هایی گفته می شود که براساس مسئولیت ویژه افراد، در پشتیبانی امور، نظارت بر عملکرد پروژه و مشاور پروژه و در انجام فعالیت های تجاری و اجرایی نقش داشته باشند. در بیان ساده تر می توان گفت، شرکت مشاور نقش واسطه بین کار فرما و شرکت پیمانکار است؛ و در حقیقت، نقش واسطه گری میان شرکت های پیمانکار و کارفرما را بر عهده می گیرد. وسعت و دامنه کاری شرکت های مشاور در زمینه های مختلفی نظیر، پشتیبانی کردن عملیات پروژه از ابتدا تا انتها، نظارت بر انجام پروژه، مشاوره طراحی، مشاوره اجرایی، مشاوره نصب، مشاوره پیاده سازی و… می باشد.

 

زیر مجموعه های رتبه مشاور

 

شرکت های مشاور دارای زیر مجموعه ای با بیش از یازده عنوان، به شرح زیر می باشد:

  • شرکت های مشاور در زمینه کشاورزی
  • شرکت های مشاور در زمینه مهندسی آب
  • شرکت های مشاور در زمینه مطالعات کشاورزی
  • شرکت های مشاور در زمینه پست و مخابرات
  • شرکت های مشاور در زمینه انرژی
  • شرکت های مشاور در زمینه معماری و شهرسازی
  • شرکت های مشاور در زمینه صنعت و معدن
  • شرکت های مشاور در زمینه صنعت و عمران
  • شرکت های مشاور در زمینه نفت و گاز
  • شرکت های مشاور در زمینه پتروشیمی
  • شرکت های مشاور در زمینه راه و ترابری
  • شرکت های مشاور در زمینه مهندسین مشترک

 

نکات مهم در رتبه مشاور

رتبه بندی مشاور هدف مهمی برای تعیین برتری یک شرکت نسبت به شرکت های دیگر می باشد. این رتبه بندی براساس تواناییهای یک شرکت از جنبه های مختلف می باشد.کسب رتبه های بالا سبب حضور مؤثر و موفق یک شرکت می شود تا بتواند توانایی های مالی، حرفه ای و تخصصی خود را به نمایش گذاشته و از این طریق بتواند نظر سرمایه گذاران و مجریان طرح های بزرگ را به خود جلب کرده و در عرصه رقابت باقی بماند.

بنابراین رتبه بندی، عرصه رقابتی و پیشتازی شرکت ها و مقدمه ای بر شروع و حضور قدرتمندانه آنها می باشد. مدیران شرکت ها باید بلافاصله بعد از ثبت شرکت، برای دستیابی و کسب رتبه، فرآیند اداری رتبه بندی را دنبال کنند.

اساس و پایه اصلی یک رتبه بندی، قدرت مالی، فنی، سطح کیفی و کمی پروژه های اجرا شده، میزان رضایت مشتری یا کارفرمای مربوطه و غیره می باشد. این معیارها، موجب ایجاد فرصت هایی طلایی برای اثبات توانایی و قدرت یک شرکت می باشند.در این قسمت اول ویژگی های شرکتهای مشاور، و سپس انواع رتبه بندی شرکت های مشاور بیان می شود. در ادامه، شرایط اخذ رتبه مشاوران و مدارک مورد نیاز برای رتبه بندی شرکتهای مشاور مورد بررسی قرار می گیرد.

 

رتبه مشاور

 

به منظور سنجش میزان اعتبار شرکت ها از نقطه نظرات مختلف مانند توان پولی اعتباری، سوابق کاری و توان فنی و مهندسی و دانش شرکت ها، معاونت برنامه ریزی و نظارت راهبردی نهاد ریاست جمهوری کشور اقدام به تعیین آیین نامه هایی جهت رتبه بندی شرکت ها نموده است.

در واقع رتبه و یا گرید برای شرکت ها معیار توانمندی های آن ها در فیلد و زمینه کاری مرتبط است و از این رو کارفرمایان جهت کسب اطمینان از توان فنی مهندسی و مالی شرکت ها به رتبه و گرید آن شرکت توجه خاصی دارند به طوری که نهادهای دولتی در هنگام برگزاری مناقصات از ارزیابی شرکت های فاقد گواهی های رتبه بندی اجتناب می کنند و جهت ورود به مناقصات دولتی داشتن گواهی رتبه بندی یک ضرورت به حساب می آید.

 

نحوه رتبه بندی مشاور

 

رتبه بندی شرکت ها بر اساس یک سری آیین و مقررات انجام می پذیرد و برای شرکت های مشاوره ای با توجه به عواملی مانند نفرات و سوابق نیروی کاری اصلی شرکت بر اساس سنجش لیست های بیمه و لیست های حقوقی شرکت، سوابق تحصیلی هیات مدیره و مدیران اصلی بر اساس مدارک تحصیلی ارائه شده، میزان اعتبار مالی شرکت از طریق سنجش اظهارنامه های مالیاتی، حساب های سود و زیان و مبلغ پروژه های انجام شده قبلی و هم چنین امکانات فنی و نرم افزاری شرکت از قبیل امکانات کارگاه ها و توان مهندسی شرکت بررسی می شود.

 

رتبه بندی مشاور
رتبه بندی مشاور

 

رتبه مشاوره

 

دنیای امروز، دنیای رقابت می باشد. طبیعتاً افراد، سازمان ها و شرکت هایی از این رقابت سر بلند و برنده بیرون می آیند، که از کیفیت و پتانسیل بیشتر و بالاتری برخوردار باشند. شرکت ها و سازمان ها، برای برنده شدن در رقابت های کاری، تولیدی و تجاری، نیازمند مشاور و مشاوره هستند. در این بین، شرکت هایی وجود دارند که این وظیفه خطیر را انجام می دهند؛ به این شرکت ها، شرکت های مشاوره می گویند.

شرکت های مشاوره، حلقه اتصال و رابط بین کارفرمایان و شرکت های پیمانکار هستند؛ و دامنه فعالیت آنها بسیار گسترده، مهم و تأثیر گذار می باشد. این شرکت ها، نقش پشتیبان را برای پروژه ها، از نقطه آغاز، تا پایان بر عهده دارند.

 

در ادامه، عناوین زیر به ترتیب مورد بحث و بررسی قرار می گیرند:

  • تعریف رتبه مشاوره
  • تعیین رتبه مشاوره
  • شاخص های اخذ رتبه مشاوران حقیقی و حقوقی
  • عوامل امتیاز آور در رتبه مشاوره افراد حقیقی
  • عوامل امتیاز آور در رتبه مشاوره افراد حقوقی
  • گرایش های رتبه مشاور افراد حقیقی
  • گرایش های رتبه مشاوره افراد حقیقی
  • نکات مهم در رتبه مشاوره
  • شرایط الزام جهت اخذ رتبه ۳ مشاوره

 

تعریف و تعیین رتبه مشاوره

رتبه، به معنی درجه بندی، تعیین سطح یا جایگاه می باشد؛ اگر رتبه مربوط به شرکت های مشاوره باشد، باز هم به همین معنا خواهد بود؛ و طبیعتاً رتبه مشاوره، درجه بندی مشاوره، تعیین سطح و جایگاه مشاوره است. مدرکی که بر اساس آئین نامه ها و مقررات مندرج در آنها، به منظور تعیین شایستگی و صلاحیت مشاوره،

برای ارائه خدمات و روند فعالیت شرکت صادر می شود، رتبه مشاوره گویند. در بیان عامیانه تر، رتبه نوعی معیار برای مقایسه کردن توانایی مالی، فنی و اجرایی یک شرکت نسبت به سایر شرکت ها می باشد. انتخاب معیارها یا اولویت هایی که می توانند تعیین کننده نوع رتبه مشاوره باشد، نقش کلیدی را در ادامه حیات شرکت مشاوره بازی خواهد کرد.

به طور کلی رتبه بندی شرکت ها در ۵ دسته طبقه بندی می شوند؛ این ۵ دسته شامل: رتبه بندی شرکت های مشاور، اخذ رتبه پیمانکار، رتبه بندی شرکت های انبوه سازان، رتبه بندی شرکت های انفورماتیک و رتبه بندی شرکت های طرح و ساخت (EPC).

تعیین رتبه مشاور در سه سطح یا سه درجه تعیین می گردد؛ رتبه ۱، رتبه ۲ و رتبه ۳٫ منظور از رتبه ۳، پایین ترین رتبه یا پایین ترین سطح یک شرکت است، رتبه ۲، رتبه میانی و رتبه ۱ در جایگاه بالاترین رتبه مشاور قرار دارد. مسلماً شرکت های مشاور برای ارتقاء و گستردگی فعالیت شرکت، نیازمند اخذ رتبه و کسب رتبه بالاتر می باشند.

 

نوع رتبه مشاوره، دقیقاً براساس فعالیت شرکت تعیین می شود، یعنی بر اساس مواردی نظیر:
  • سوابق کاری ۱۵ سال اخیر شرکت در امور اجرایی، نظارتی، فنی، پشتیبانی و غیره.
  • میزان مهارت فنی و اجرایی شرکت.
  • تعداد نیروی مهندس و افراد امتیاز آور.
  • داشتن ساختار مدیریتی مناسب، امتیاز آور می باشد.
  • داشتن امکانات پشتیبانی، امتیاز اور می باشد.
  • میزان مبالغ قراردادهای گذشته شرکت به ازای هر ۱۰ میلیون ریال، یک امتیاز در نظر گرفته خواهد شد.
  • تعیین رتبه مشاور
  • شرایط اخذ رتبه مشاور
  • رتبه مشاور و مزایای آن
  • مدارک اخذ رتبه مشاور

 

رتبه مشاور
اخذ رتبه مشاور

 

رتبه مشاور چیست؟

 

رتبه به معنی درجه بندی، تعیین سطح یا جایگاه می باشد؛ اگر رتبه مربوط به شرکت های مشاور باشد، باز هم به همین معنا خواهد بود؛ و طبیعتاً رتبه مشاور، درجه بندی مشاور، تعیین سطح و جایگاه مشاور است. در بیان عامیانه تر، رتبه نوعی معیار برای مقایسه کردن توانایی مالی، فنی و اجرایی یک شرکت با سایر شرکت ها می باشد. انتخاب معیارها یا اولویت هایی که می توانند تعیین کننده نوع رتبه مشاور باشد، نقش کلیدی را در ادامه حیات شرکت مشاور بازی خواهد کرد.

 

مشاور شخصی ست حقیقی یا حقوقی که رتبه ی مشاور را بدست آورده است و به فعالیت درخصوص رشته ی خود میپردازد.

 

منظور از اخذ رتبه ی مشاور تایید صلاحیت وی است. که البته رتبه بندی تنها برای مشاور نیست ، شخاص حقیقی و حقوقی دیگری میتوانند با اخذ رتبه توانایی های شان را در زمینه ی حرفه ی خود اثبات کنند. ما در این جا به بررسی اخذ رتبه ی مشاور می پردازیم.

رتبه بندی افراد و شرکتها با نظر به توانمندی ها دستاوردها سابقه ی کار ارائه ی بیمه و حتی اهمیت دارد که علاوه بر حرفه ای بودن افراد ابزار آنها مانند نرم افزارهای شرکت قابل تایید باشند. رتبه ی مشاور در سه درجه قابل تخصیص است.

مشاوران از جهت حقوقی یا حقیقی بودن به دو دسته تقسیم میشوند که شخصیت حقیقی به معنی فردی ست که مدرک دانشگاهی دارد و کارشناس این رشته است.

شخص حقوقی نیز فرد غیر دولتی ست که مالکیت در دست افراد حقیقی یا حقوقی مختلف باشد.

 

زمینه های فعالیت با امکان اخذ رتبه در شرکت های مشاوره ای

 

شرکت های مشاوره ای فعال در زمینه های زیر می توانند جهت اخذ رتبه و گرید در زیر شاخه های مختلف اقدام نمایند:

  • فعالیت در زمینه مطالعه و پژوهش و امکان سنجی ظرح های شناسایی و توجیه شرایط فنی اقتصادی و اجتماعی طرح ها
  • طراحی های پایه و اجرایی
  • امور نظارت بر طرح و اجرای پروژه های
  • آموزش منابع انسانی
  • ارزیابی طرح ها و نظارت بر پروژه ها و کنترل کیفیت

رتبه بندی شرکتهای مشاور

 

طبق تقسیم بندی مصوب معاونت راهبردی نهاد ریاست جمهور، شرکت ها جهت اخذ رتبه به دو نوع رتبه بندی، رتبه بندی پیمانکار و رتبه بندی مشاور تقسیم بندی می شوند. در این بحث رتبه بندی شرکتهای مشاور تشریح می گردد.

منظور از رتبه بندی شرکتهای مشاور، تعداد مهندسین و متخصصین، مهارتهای علمی و فنی، و سوابق کاری اعضای اصلی شرکتها می باشند که با نام افراد امتیاز آور شناخته می شوند و برای تعیین صلاحیت و تشخیص، به دو نوع شخصیت حقیقی و حقوقی تقسیم می شوند:

شخصیت حقیقی مشاور: شخصیتی است که براساس تحصیلات دانشگاهی و داشتن مدارک مرتبط، کارشناس خوانده می شود و واجد شرایط بر طبق آئین نامه می باشد.

شخصیت حقوقی مشاور: شخصیتی است که در بیش از ۵۰% مالکیت، حقوقی، حقیقی و یا ترکیبی از این دو باشد. رشته های کلیدی مشاوران شامل گروه هایی نظیر گروههای تخصصی  انرژی، کشاورزی، پست و مخابرات، معدن، مهندسی آب، نفت و گاز، راه و ترابری و….می باشد.

 

اخذ رتبه بندی مشاور در ۱۵ دسته کلی انجام می شود

 

  1. مطالعات کاربری، توسعه ای و بنیادین.
  2. مطالعات در زمینه مهندسی و کنترل.
  3. مطالعات مربوط به امکان سنجی های اجرایی مانند، توان علمی، مالی، اجتماعی، زیست محیطی و… .
  4. خدمات طرح و مدیریت طرح.
  5. مطالعات موضوعی جامع.
  6. مهندسی نظارتی بر طراحی، اجرا، نصب و بهره برداری.
  7. تنظیم و ارائه استانداردها، ضوابط و شرایط فنی و اجرایی.
  8. برنامه ریزی.
  9. مدیریت پروژه.
  10. خدمات مهندسی ارزش.
  11. طراحی مفهومی و پایه ای.
  12. طراحی و پیاده سازی طرح های کیفی و کمی.
  13. ارزشیابی و پشتیبانی طرح ها.
  14. مطالعات آماری و خدمات مرتبط به آن.

 

مزایای اخذ رتبه ی مشاور
شرایط اخذ رتبه مهندسین مشاور

 

خدمات رتبه مشاور

 

  • خدمات مشاوران در سه رشته قابل ارائه است: خدمات مشاوره ای در زمینه های مدیریتی، اقتصادی، و فنی مهندسی
  • خدمات مدیریتی در زمینه ی مدیریت کل پروژه، مدیریت طرح برنامه ریزی پروژه ، کنترل کیفی و … است.
  • خدمات اقتصادی در زمینه مطالعات آماری ارزیابی طرح ها مطالعاتی مربوط به سود و زیان کلی پروژه نه تنها از نظر مالی بلکه با در نظر گرفتن تمام جوانب و آثار اجرای پروژه روی اجتماع ، محیط زیست و …
  • خدمات فنی مهندسی نیز مربوط به خدمات و کنترل فنی مهندسی و تنظیم ضوابط بین طرفین ، نظارت و… می باشد.
  • که هرکدام از این خدمات میتوانند از توضیحات بالا گسترده تر باشند.

 

شرایط اخذ رتبه مشاور

 

هر یک از شرکت های مشاور، برای آگاهی از اوضاع کاری، اقتصادی و چشم انداز های آتی، عقد قرار دادهای پرسود، گرفتن مزایده ها و مناقصات دولتی و ادامه روند فعالیت شرکت خود، لازم است تا به اخذ رتبه مشاور اقدام نمایند؛ لذا داشتن شرایط اخذ رتبه مشاور برای هر شرکتی ضروری می باشد؛ از جمله این شرایط می توان موارد زیر را برشمرد:

  • حتماً ثبت شرکت در اداره ثبت شرکت ها به صورت قانونی و رسمی انجام شده باشد.
  • تهیه کلیه مدارک تحصیلی مهندسین شرکت مشاور که مرتبط و معتبر باشند.
  • تهیه مدارک و گواهی کسب و کار یا همان مجوز کسب.
  • ارائه سوابق بیمه ای افراد امتیاز آور که دارای بیش از ۴ سال بیمه باشند.
  • ارائه گواهی تأییدیه غیر دولتی بودن فعالیت مدیران شرکت مشاور.
  • تهیه گواهی عدم ممنوعیت کاری و عدم سوابق کیفری پرسنل.
  • داشتن توان اقتصادی  و مشخص کردن میزان سرمایه اولیه شرکت.
  • داشتن توان تجهیزاتی و تأسیساتی شرکت.
  • داشتن توان فنی و علمی شرکت.
  • ارائه سوابق اجرایی در پروژه های قبلی.
  • تعداد و میزان تخصص نیروهای فنی و مهندسی امتیاز آور در شرکت های مشاور.

 

شرایط اخذ رتبه مهندسین مشاور

 

  • رزومه علمی و تخصصی قوی.
  • دارا بودن امکانات نرم افزاری و فنی.
  • ارائه گواهی اظهارنامه مالیاتی که در آن تراز مالی قید شده باشد.
  • هر مدرک معتبری که بتواند در جهت افزایش میزان رتبه بندی مشاور مؤثر باشد مانند، گواهی کتبی رضایتنامه از کارفرمایان پروژه های انجام شده، امتیازات فنی و مهندسی مشاور و غیره.

 

مزایای اخذ رتبه مشاور

 

قطعا اخذ رتبه ی مشاور نشانه ی توانایی و صلاحیت یک شرکت در انجام حرفه ای پروژه هاست و هر چقدر رتبه ی مشاور بالاتر باشد نشان دهنده ی  قابل اطمینان بودن و مهارت وی در امر مشاوره است. اما وجهه ی عمومی تنها دستاورد اخذ رتبه ی مشاور نیست بلکه اگر شرکتی رتبه اخذ کرده باشد میتواند با نهادها و سازمان های دولتی قرار داد ببندد .

همچنین اگر خواهان انجام مناقصاتی با دولت باشید باید به اخذ رتبه نائل آمده باشید. و ذکر این نکته حائز اهمیت است که رتبه شرکت باعث میشود در رقابت با شرکتهای دیگر سرمایه گذاران شرکت دارای رتبه ی بهتر را انتخاب کنند و اطمینان بیشتری به آن داشته باشند و درنهایت میتواند سود بیشتری را نصیب خود کند.

 

فاکتورهای تعلق امتیاز به مشاوران

 

عواملی وجود دارد که امتیازاتی را برای مشاور بدست می آورد هر چقدر این امتیازات بیشتر باشند احتمال اینکه رتبه ی بهتری به مشاور تخصیص یابد بیشتر است. از جمله ی آنها میتوان مدرک تحصیلی بهتر را نام برد قطعا اخذ مدرک ارشد و دکترا امتیاز بیشتری برای شما دارد.

همچنین معدل شما در دوره های تحصیلی نیز حائز اهمیت است. تجارب مهم و تاثیر گذاری که بدست آورده اید و پروژه هایی که آن ها را به ثمر رسانده اید مورد توجه هستند. اگر در آزمونها و رقابت ها نمرات یا رتبه ها ی خوبی کسب کرده اید برای کسب امتیار کمک کننده است. از جمله ی آنها میتوان کسب رتبه ی خوب در آزمون ارشد و دکترا را نام برد یا کسب رتبه در المپیاد ها. همینطور داشتن مقالات و تحقیقات ارزشمند امتیاز خوبی برای شما دارد. اختراع ، اکتشاف ، ترجمه و شرکت در سمینارها و کنفرانس های خوب و گذراندن برخی دوره ها برای کسب امتیاز مشاور بسیار مفید و موثر واقع میشوند.

 

اخذ رتبه 3 مشاور
رتبه مشاور

 

ویژگی های عمومی مشاور
  1. دارا بودن تابعیت ایرانی.
  2. عدم سوء پیشینه کیفری و ممنوعیت فعالیت های مهندسی.
  3. داشتن کارت معافیت یا پایان خدمت.
  4. عضویت در سازمان مهندسی استان.
  5. عدم اشتغال در شرکتهای پیمانکار.

در کنار این ویژگی ها، افرادی که به دنبال اخذ رتبه مشاور هستند باید افرادی با رزومه قوی علمی و تخصصی باشند. از سوی دیگر، دارا بودن الزامات تخصصی نظیر، آگاهی از برنامه های نرم افزاری، سخت افزاری و فنی، گواهی کتبی رضایت نامه کار فرما یا کار فرمایان پروژه های اجرا شده، مدت زمان اجرای پروژه ها ی قبلی و امتیازات فنی و مهندسی، از شرایط دیگر و امتیاز آور در کسب رتبه و فرآیند رتبه بندی می باشند.

 

عوامل کسب رتبه مشاور

 

  1. تجارب کاری و سوابق مدیریتی.
  2. داشتن گواهی گذراندن دوره های تخصصی و فنی.
  3. کارهای پژوهشی و مقالات مرتبط با ارائه گواهی و مستندات آن.
  4. دارا بودن رتبه های برتر در کنکور کارشناسی ارشد و دکتری.
  5. حضور فعال در مجامع علمی و کنفرانس های تخصصی.
  6. سوابق کاری مهندسی مشاور در پروژه های اجرایی.
  7. نمرات کسب شده در آزمونهای دوره ای.
  8. مشارکت فعال و مؤثر در برنامه های عمرانی.

 

شاخص های اخذ رتبه مشاوران حقیقی و حقوقی

بعد از تکمیل درخواست اخذ رتبه مشاوره، شرکت ها لازم است تمامی مدارک و اسناد لازم را به واحد رتبه بندی، در اداره ثبت شرکت ها تحویل دهند؛ و رسید آن را دریافت نمایند.

در این میان، تعیین شاخص های اخذ رتبه مشاوره حقیقی و حقوقی مطرح می گردد که به شرح زیر می باشد:

 

شاخص های اخذ رتبه مشاوره افراد حقیقی، در ۵ سطح کلی به قرار زیر می باشد:
  • رتبه مشاوره ممتاز، با حداقل امتیاز ۲۴۰
  • رتبه مشاوره خبره، با حداقل امتیاز ۲۰۰
  • رتبه مشاوره سطح یک، با حداقل امتیاز ۱۶۰
  • رتبه مشاوره سطح دو، با حداقل امتیاز ۱۲۰
  • رتبه مشاوره سطح سه، با حداقل امتیاز ۸۰

 

شاخص های اخذ رتبه مشاوره حقوقی، در۳ سطح کلی به قرار زیر می باشد:
  • رتبه مشاوره سطح یک پایه ۱، با حداقل امتیاز ۱۲۶۰٫
  • رتبه مشاوره سطح یک پایه ۲، با حداقل امتیاز ۱۰۸۰٫
  • رتبه مشاوره سطح یک پایه ۳، با حداقل امتیاز ۹۰۰٫
  • رتبه مشاوره سطح دو پایه ۱، با حداقل امتیاز ۷۷۵٫
  • رتبه مشاوره سطح دو پایه ۲، با حداقل امتیاز۶۶۵٫
  • رتبه مشاوره سطح دو پایه ۳، با حداقل امتیاز ۵۵۵٫
  • رتبه مشاوره سطح سه پایه ۱، با حداقل امتیاز ۴۳۵٫
  • رتبه مشاوره سطح سه پایه ۲، با حداقل امتیاز۳۳۵٫
  • رتبه مشاوره سطح سه پایه ۳، با حداقل امتیاز ۲۳۵.

 

عوامل امتیاز آور در رتبه مشاوره افراد حقیقی
  1. آزمون های دوره ای.
  2. سطح مدرک تحصیلی.
  3. تعداد ساعات دوره های آموزشی.
  4. میزان تألیفات و ترجمه و تحقیقات.
  5. رتبه کنکور در دوره ارشد و دکترا.
  6. سوابق مدیریتی.
  7. سوابق کار اجرایی.

 

عوامل امتیاز آور در  رتبه مشاوره افراد حقوقی
  1. عوامل و امکانات شرکت، شامل: مساحت شرکت، تجهیزات اداری، رایانه، پلاتر، چاپگر و غیره.
  2. سوابق شرکت در گذشته.
  3. تعداد افراد ماهر و فنی در شرکت.
  4. مدارک تحصیلی.
  5. سوابق مدیر عامل و اعضای هیأت مدیره.

 

گرایش های رتبه مشاوره افراد حقیقی

متقاضیان اخذ رتبه مشاور، می بایست مدارک مرتبط با آن را داشته باشند؛ تا بتوانند رتبه مشاوره کسب نمایند. چنانچه متقاضیان بخواهند با گرایش غیر مرتبط اقدام به اخذ رتبه مشاوره کنند، نیاز است از گرایش های رتبه مشاوره، اطلاع داشته باشند.

از جمله ارائه گواهی پذیرش در آزمون های آدواری، ارائه گواهی آموزشی با حداقل ۳۰۰ ساعت، ارائه گواهی اشتغال به کار تولید مرتبط، به مدت ۱۰ سال.

نکته: گرایش های تشخیص صلاحیت و اخذ رتبه مشاوره در افراد حقیقی، فقط برای یک گرایش و یک رشته امکان پذیر خواهد بود.

 

گرایش های رتبه مشاوره افراد حقوقی

افراد حقوقی با در اختیار داشتن نیروی کارشناس، برای گرایش های زیر می توانند درخواست اخذ رتبه مشاوره را ارائه دهند.

  • گرایش آبخیز داری و مراتع.
  • گرایش طیور و دام.
  • گرایش گیاه پزشکی.
  • گرایش صنایع کشاورزی.
  • گرایش زراعت و باغبانی.
  • گرایش آب و خاک.
  • گرایش فضای سبز.

 

مدارک مورد نیاز اخذ رتبه مشاور
رتبه بندی مشاوران

 

انواع رتبه بندی مشاور

 

انواع رتبه مشاور

برای شرکت های مشاوره ای سه پایه و یا گرید وجود دارد که به ترتیب پایه سوم دارای کمترین میزان ارزش و اعتبار و به ترتیب رتبه یک دارای بالاترین میزان ارزش و اعتبار می باشد. هم چنین شرکت های مشاوره ای می توانند بنا به فیلد اختصاصی و موضوع اصلی فعالیت شرکت برای زیرشاخه های مختلفی درخواست رتبه نمایند.

براساس مصوبه معاونت راهبردی نهاد ریاست جمهوری، رتبه بندی شرکتها به ۵ دسته تقسیم بندی شده است. این ۵ دسته به قرار زیر می باشند.

 

  • رتبه بندی شرکت های پیمانکار.
  • رتبه بندی شرکت های مشاور.
  • رتبه بندی شرکت های انفورماتیک.
  • رتبه بندی شرکت های طرح و ساخت (EPC).
  • رتبه بندی شرکت های انبوه سازان.

 

منظور از رتبه بندی شرکت های مشاور، تعداد نیروی مهندسی و متخصص، افراد با مهارت های علمی– فنی بالا و افراد امتیاز آور که سوابق کاری و بیمه ای داشته باشند، اطلاق می شود. بنابراین برای تشخیص و تعیین صلاحیت این افراد، می توان آنها را به دو دسته شخصیتی زیر تقسیم بندی نمود:

  1. شخصیت حقیقی مشاور: شخصیتی است با تحصیلات آکادمیک همراه با مدارک معتبر و مرتبط که کارشناس در این حیطه محسوب شده و شرایط ذکر شده درضوابط و آئین نامه ها را داشته باشد.
  2. شخصیت حقوقی مشاور: شخصیتی با میزان مالکیت ۵۰% می باشد.

 

رشته های شرکت های مشاور شامل گروه های زیر می باشد.
  • گروه های تخصصی انرژی
  • گروه های کشاورزی
  • گروه های پست و مخابرات
  • گروه های معدن
  • گروه های مهندسی آب
  • گروه های نفت و گاز
  • گروه های راه و ترابری

 

رتبه بندی مشاوران

 

شرکت های مشاوره ای و یا به طور کلی مشاوران برای ارزیابی و تشخیص صلاحیت رتبه بندی به دو گروه تقسیم می شوند:

  • گروه اول : اشخاص حقیقی هستند که باید از بین کارشناسان ایرانی و با تحصیلات دانشگاهی باشند.
  • گروه دوم : اشخاص حقوقی غیر دولتی هستند که باید حداقل بیش از پنجاه درصد سهام و یا درصد مالکیت آن ها در اختیار اشخاص حقیقی غیر کارمند دولتی و یا شرکت حقوقی غیر دولتی و یا ترکیبی از این دو باشد. در واقع بیش از پنجاه درصد مالکیت شرکت نباید وابسته به نهادهای دولتی و یا کارمندان و خدمت گزاران دولت باشد.

 

رتبه بندی مشاور به قرار زیر می باشد

  1. مطالعات کاربری، بنیادین و توسعه ای.
  2. مطالعات در زمینه مهندسی و کنترل مهندسی.
  3. مطالعات مربوط به امکان سنجی های اجرایی از لحاظ توانایی های اقتصادی، علمی، فنی، زیست محیطی و غیره.
  4. مطالعات طرح و مدیریت طرح.
  5. مطالعات موضوعی.
  6. مهندسی نظارت، مهندسی اجرا، نصب و بهره برداری.
  7. تنظیم و ارائه آئین نامه های استاندارد طبق ضوابط و شرایط فنی و اجرایی.
  8. مدیریت برنامه ریزی.
  9. مدیریت پروژه.
  10. خدمات مهندسی ارزش.
  11. طراحی مفهومی و پایه ای و مدیریت طراحی.
  12. طراحی و پیاده سازی طرح های کیفی و کمی.
  13. ارزشیابی و پشتیبانی طرح ها.
  14. خدمات آماری و مطالعات آماری.

 

اخذ رتبه 3 مشاور
اخذ رتبه مشاور

 

اقدامات لازم جهت اخذ رتبه مشاور

 

روند اخذ رتبه را می توانید به صورت آنلاین توسط سامانه ساجات انجام دهید و با ایجاد ناحیه کاربری، تکمیل اطلاعات درخواستی و بارگزاری مدارک و مستندات درخواستی نسبت به اخذ رتبه اقدام فرمایید. در برخی موارد و بنا به تشخیص کارشناسان امر ممکن است نیاز به ارسال فایل فیزیکی مدارک از طریق پست و یا بازدید حضوری کارشناسان از محل شرکت جهت ارزیابی توان فنی شرکت نیز لازم باشد.

 

مدارک مورد نیاز اخذ رتبه مشاور

 

اطلاعاتی که برای ارائه نیاز دارید دو دسته هستند یکی اطلاعات مربوط به مشخصات شرکت و دیگری اطلاعات هیئت مدیره و کارکنان و اعضای شرکت است.

منظور از اطلاعات مربوط به شرکت مواردی چون اظهارنامه ، شرکت نامه ، روزنامه ها ، اساس نامه ، دوره ها، گواهی ها، مقاله ها، کتاب های تخصصی، تجهیزات رایانه ای و این دست اطلاعات جامع و کلی میباشد.

و منظور از اطلاعات اعضای شرکت مواردی چون کپی از صفحات شناسنامه و کارت ملی و همینطور وضعیت خدمت، عکس پرسنلی، کپی برابر اصل مدارک تحصیلی ، گواهی تامین اجتماعی ، قرارداد عقد شده بین فرد و شرکت ، گواهی کار و فعالیت در شرکت و همچنین گواهی کارهایی که سابقا در شرکت انجام داده است و …

پرسنل بازنشسته ی شرکت نیز باید حکم کار و اشتغال در شرکت و حکم بازنشستگی خود را به علاوه ی گواهی همکاری جدید خود در شرکت را ارائه دهد.

 

جزئیات بیشتر درمورد مدارک رتبه مشاور و نحوه ارائه ی آن
  1. اصل مدرک گواهی رتبه بندی در صورتی که درخواست ارتقا رتبه دارید
  2. ارائه مدارک مربوط به آخرین صورت جلسه برگزار شده توسط سهامداران شرکت
  3. ارائه مدارک هویتی اعضای هیات مدیره، مدیران اصلی و کارکنان فنی شرکت شامل: کپی شناسنامه، کارت ملی، کارت پایان خدمت و مدرک تحصیلی برابر با اصل شده
  4. ارائه مدارک ثبتی شرکت شامل: روزنامه آگهی تاسیس شرکت، اساسنامه شرکت، روزنامه آخرین ثبت تغییرات شرکت، روزنامه نشان دهنده محل فعالیت کنونی شرکت، شرکت نامه ها و غیره
  5. ارائه برگ تعهدنامه محضری بیانگر منع استفاده از نیروی شاغل دولتی در اعضای اصلی و هیات مدیره شرکت.
  6. مدارک نشان دهنده سابقه کار کارکنان اصلی شرکت از قبیل: لیست بیمه های رد شده و لیست فیش های حقوقی پرداختی
  7. ارائه مدارک و مستندات مالی شرکت شامل: اظهارنامه های مالیاتی تایید شده توسط سرممیزها همراه با صفخات مربوط به حساب های سود و زیان، ترازنامه و هم چنین ارائه برگ های پرداختی مالیات های قطع عملکرد و علی الحساب.
  8. ارائه مدارک مربوط به سابقه شرکت شامل: کپی قراردادهای منعقده قبلی با صفحات مربوط به موضوع قرارداد، تاریخ شروع و پایان قرارداد و مبلغ قرارداد. ارائه تاییدیه ها و گواهی های حسن رضایت و حسن انجام کار توسط کارفرمایان قبلی.
  9. آدرس و شماره تماس افراد اصلی شرکت شامل: اعضای امتیاز آور، سهام داران و اعضای هیات مدیره و مدیرعامل.

 

نکات مهم در رتبه بندی مشاور

 

  • در رتبه مشاوران حقوقی، حداقل باید یک نفر عضو حقیقی داشته باشند.
  • در رتبه مشاوره، باید از قبل تأیید، صلاحیت شرکت محرز شود.
  • در رتبه مشاوره، افراد حقوقی باید تمام وقت در شرکت حضور داشته باشند.
  • در کسب رتبه مشاوره، تعداد افراد فنی در شرکت مشاوره، به نحوی انتخاب می شوند که مدرک فنی خود را بر حسب گرایش مرتبط داشته باشد.
  • محاسبه افراد امتیاز آور برای اخذ رتبه مشاوره، براساس تشخیص کمیته صلاحیت و رتبه بندی می باشد.

 

شرایط ضروری جهت اخذ رتبه ۳ مشاور

 

هر یک از شرکت های مشاوره، برای کسب و اخذ رتبه ۳ مشاور، لازم است از شرایط ضروری و مهم جهت اخذ رتبه ۳ مشاوره آگاهی داشته باشند؛ تا از این طریق، به بالاترین رتبه مشاوره دست یابند.

  • می بایست متقاضیان اخذ رتبه ۳، یک شرکت سهامی خاص ثبت شده داشته باشند.
  • داشتن شرایط لازم نیروی امتیاز آور.
  • داشتن شرایط لازم نیروی مهندسی در هیأت مدیره شرکت.

نیک پارس، شرکتی است که با تبعیت کامل و آگاهی از قوانین و آئین نامه های مندرج در قانون تجارت اداره ثبت شرکت ها، و با در اختیار داشتن متخصصین و مشاورانی زبده، در زمینه های متنوع و مرتبط با اخذ رتبه مشاوره و مشارکت از قدم ابتدا تا انتهای کار رتبه بندی شرکت ها، آماده ارائه خدمات به صاحبان شرکت ها و مؤسسات تولیدی و خدماتی می باشد.

 

۲۰ خط ویژه به شماره ۰۲۱۲۲۸۸۱۲۳۵ برای این مهم در اختیار شما هموطنان عزیز می باشد.

 

اخذ رتبه مشاور آب
اخذ رتبه مشاور

 

مدارک لازم برای رتبه بندی شرکتهای مشاور

 

  • در صورت داشتن رتبه قبلی باید اصل گواهی رتبه بندی ارائه شود.
  • ارائه آخرین صورتجلسه سهامداران.
  • ارائه کپی از شناسنامه، کارت ملی و مدارک تحصیلی.
  • ارائه کپی برابر اصل مدارک شناسایی(شناسنامه، کارت ملی و مدارک تحصیلی).
  • ارائه کپی برابر اصل اوراق ثبتی اساسنامه، تقاضا نامه و شرکت نامه.
  • ارائه کپی برابر اصل آگهی موجود در روزنامه های رسمی.
  • ارائه تعهدنامه های محضری، سازمانی و منع دخالت کارمندان دولتی.
  • ارائه کپی برابر اصل، گواهی تأمین اجتماعی.
  • اظهارنامه مالیاتی تصدیق شده که شامل حساب مالی و ترازنامه باشد.
  • ارائه گواهی تأییدیه میزان کارکردهای بیمه ای، مالی، صورت وضعیتهای تأیید شده توسط کار فرما و… .
  • ارائه سوابق کاری شرکت همراه با بیمه نوع فعالیت، سمت، آدرس و غیره.
  • ارائه قراردادهای تأیید شده کارکرد.
  • آدرس و شماره تماس افراد امتیاز آور.
  • آدرس و شماره تماس سهامداران۵% و زیر۵%

 

 اخذ رتبه مشاور و مزایای آن

اخذ رتبه مشاور نوعی محرک اصلی برای شرکت هاست که بتوانند در عرصه رقابت با سایر شرکت ها یا دیگر فعالان اقتصادی، مقابله به مثل کنند؛ و با مقاومت، تلاش و اجرای اصولی و استاندارد کاری، خود را از سایرین متمایز نموده و شرکت خود را در سطوح بالا مطرح سازند.

از طرفی، این رقابت بین شرکت های مشاور موجب می شود که کلیه شرکت های مشاور از این فرصت بدست آمده بهره مند شده و برای معرفی، پیشرفت و ارتقاء فعالیت خود، تلاشی مضاعف داشته باشند. بنابراین شرکت های مشاوری می تواند در عرصه تجاری موفق باشد که حائز رتبه بالاتری شوند. اخذ رتبه مشاور و مزایای آن عبارتند از:

 

  • اخذ رتبه مشاور امکان و زمینه انعقاد قراردادهای پرمنفعت و بزرگ را فراهم می سازد.
  • اخذ رتبه مشاور امکان مطرح شدن و شناخته شدن یک شرکت مشاور را در جایگاه بهتری فراهم می کند.
  • اخذ رتبه مشاور امکان کسب مقبولیت و شناخت بیشتر و صلاحیت کاری بالاتری را برای شرکت به ارمغان می آورد.
  • اخذ رتبه شرایط بهتر ادامه حیات شرکت و روند مطلوب تر فعالیت های آن را سبب می گردد.
  • اخذ رتبه امکان کسب سکوهای بالاتر در عرصه رقابت در بازار را فراهم می کند.
  • اخذ رتبه امکان سهولت و سرعت کار را در شرکت بستر سازی می کند.
  • اخذ رتبه بالاتر، برابر است با میزان سرمایه گذاری بیشتر سایر شرکت ها.
  • اخذ رتبه یعنی کسب شرایط مناسب تر و بهتر برای گرفتن مناقصات و مزایده ها.
  • اخذ رتبه یعنی شناسایی نقاط قوت و ضعف در زمینه های مختلف مالی، مهارتی، علمی و غیره در یک شرکت.

 

نیک پارس شرکتی است که  با در اختیار داشتن متخصصین و مشاورانی زبده در زمینه های اخذرتبه، رتبه بندی شرکت ها، اخذ رتبه مشاور و تأمین مهندس امتیاز آور برای شرکت های مشاور، آماده ارائه خدمات به صاحبان شرکت ها و مؤسسات تولیدی و خدماتی می باشد.

 

جهت مشاوره آنلاین و سریع، رایگان و آسان می توانید با مشاوران مؤسسه نیک پارس، با ۲۰ خط ویژه به شماره ۰۲۱۲۲۸۸۱۲۳۵ تماس حاصل فرمایید.

مدارک اخذ رتبه مشاور
مدارک اخذ رتبه مشاور

 

 مدارک اخذ رتبه مشاور

 

  • گواهی و مدارک رتبه قبلی شرکت مشاور.
  • کپی کلیه مدارک شناسایی اعضای شرکت مشاور نظیر: شناسنامه، کارت ملی و مدارک تحصیلی اعضاء.
  • کپی مدارک آخرین صورتجلسه سهامداران، همراه با مشخص نمودن حدود مسئولیت و سهام هریک از آنها.
  • کپی مدارک و اوراق ثبتی شرکت نظیر: شرکت نامه، اساسنامه، تقاضا نامه و اظهارنامه.
  • کپی تصویر آگهی ثبت شرکت در روزنامه های کثیرالانتشار و رسمی، طبق آخرین تغییرات ثبت شرکت مشاور.
  • کپی تعهد نامه های سازمانی و محضری شرکت مشاور.
  • کپی تأییدیه تأمین اجتماعی برای اعضاء.
  • ارائه اظهارنامه مالیاتی شرکت مشاور نظیر: گردش مالی ۶ ماه، گردش مالی یک ساله، حساب های مالی، ترازنامه و … .
  • کپی گواهی میزان و نحوه عملکرد اجرایی، مالی و بیمه ای که به تأیید و امضای کار فرما رسیده باشد.
  • ارائه سوابق کاری و اجرایی شرکت مشاور.
  • ارائه سوابق بیمه ای کلیه اعضای شرکت مشاور.
  • تعیین و انتخاب ۵ نام  برای شرکت براساس نوع و موضوع فعالیت شرکت مشاور.
  • ارائه تأییدیه گواهی های سایر قرار دادهای شرکت مشاور.
  • ارائه اطلاعات شناسایی مهندسین امتیاز آور شرکت شامل: مدارک  هویتی و شناسایی، آدرس و شماره تماس.
  • ارائه اطلاعات شناسایی هرکدام از سهامداران و تعیین حدود مسئولیت و سهام آنها، همراه با آدرس و شماره تماس سهامداران.

 

مشاوره رایگان جهت رتبه مشاور

جهت اطلاع از فرآیند رتبه بندی مشاور ، رتبه مشاور ، اخذ رتبه مشاور با تلفن های ثابت موسسه ثبت شرکت و اخذ رتبه نیک پارس تماس حاصل فرمایید و از کارشناسان ما بصورت رایگان مشاوره دریافت نمایید.موسسه ثبت شرکت واخذ رتبه نیک پارس با کادری حرفه ای و مجرب افتخار دارد در خدمت شما عزیزان باشد و تمامی امورات شما را در سریع ترین زمان به انجام برساند.موسسه پارس با سابقه چندین ساله در امور ثبتی شرکت در سطح تهران و کلیه استان ها در سطح کشور با انجام امورات در کم ترین زمان و کمترین هزینه آماده ارائه خدمات به شما عزیزان می باشد.

 

ثبت شرکت و اخذ رتبه نیک پارس جهت اخذ رتبه مشاور فوری و کم هزینه با شرایط و مدارک و قوانین سال ۱۴۰۳ آماده ارائه خدمات در سطح تهران به کل ایران با مشاوران رایگان ، حرفه ای و متخصص  میباشد.

 

5/5 - (11 امتیاز)
مشاوره رایگان