اخذ رتبه و ثبت شرکت نیک پارس

خدمات ثبت و رتبه بندی نیک پارس

اخذ رتبه

مالکیت معنوی

 

ثبت اختراع ، طرح صنعتی ، نوع آوری ، ایده ، نام تجاری و ….جز وظایف اشخاص حقیقی و حقوقی مالکان آن می باشد که در اداره ثبت مالکیت معنوی انجام می شود و هرگونه کوتاهی در زمینه ثبت آن باعث ضرر و زیان جبران ناپذیری برای مالکان آن خواهد بود و باعث از دست رفتن دائمی مالکیت آن بصورت مادی و معنوی می شود … ادامه مطلب

مالکیت معنوی

اخذ رتبه

 

جهت هرگونه فعالیت پیمانکاری ، مشاوره ، انفورماتیک ، EPC(صنعتی و غیرصنعتی) و خدمات فنی مهندسی تمام شخصیت های حقوقی موظف به تشخیص صلاحیت در زمینه درخواستی از سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان مربوطه یا سازمان مدیریت و برنامه ریزی مرکز می باشند … ادامه مطلب

ثبت شرکت

ثبت شرکت

 

مشارکت گروهی افراد حقیقی و حقوقی در یک موضوع تعیین شده جهت فعالیت برای ارائه خدمات بازرگانی و پیمانکاری و مشاوره و غیره در یک مکان مشخص منجر به ثبت شخصیت حقوقی جدید در قالب شرکت ( ثبت شرکت ) مسئولیت محدود ، سهامی خاص ، سهامی عام ، تعاونی و … می گردد … ادامه مطلب

ثبت برند

ثبت برند

 

نشانه و نماد محصولات تولیدی و تجاری برای معرفی در جامعه و تمایز از محصولات دیگر به منظور تحت تاثیر قرار گرفتن و ترغیب مشتری برای خریدکه بصورت کاملا انحصاری بنام شخص حقیقی یا حقوقی به ثبت رسیده و هیچکس حق استفاده از آن را ندارد و قابل پیگیری و کیفری و حقوقی از طرف صاحب برند میباشد … ادامه مطلب

ثبت تغییرات شرکت

ثبت تغییرات شرکت

 

هرگونه تصمیماتی که در مجمع و جلسه هیات مدیره اتخاذ می شود برای رسمیت پیدا کردن طبق صورتجلسات خاصی که  در قانون تجارت پیش بینی شده است به اداره ثبت شرکت ها و رزونامه رسمی اعلام میگردد که این تصمیمات می تواند تعیین هیات مدیره ، حق امضاء ها ، آدرس ، بازرسین و غیره باشد … ادامه مطلب

کارت بازرگانی

کارت بازرگانی

 

هرگونه خدمات ثبتی و حقوقی از قبیل اخذ جواز تاسیس برای برند ، کارت بازرگانی ، استعلام برند ، ارزش افزوده ، دفاتر پلمپ ، خدمات مالیاتی ، کد اقتصادی ، کد فراگیر ، حسابرسی شرکت ، صلاحیت ایمنی(HSE) ، صلاحیت وزارت کار و … ادامه مطلب

موسسه بین المللی نیک پارس با سابقه ۱۵ ساله در زمینه ثبت شرکت و ثبت برند ، اخذ رتبه پيمانکار و مشاور ، تغييرات شرکت ، تعیین صلاحیت و همچنین با داشتن تجربه بیش از هزاران پرونده ثبتی موفق مفتخر است در تمامی امور ثبتی و مشاوره ای شما را در رسیدن به تمامی اهداف خود یاری نماید


ثبت برند

 

پس از ثبت شرکت شما نیازمند ثبت برند برای محصول یا خدمات قابل ارائه خود خواهید بود. برند نوعی نام تجاری است که باعث می شود محصول شما را از سایرین متمایز کند و در واقع افراد محصول شما را با برند انتخابی شما خواهند شناخت. برند یا همان نام تجاری نوعی انحصار بر روی کالا و خدمات قابل ارائه شما محسوب می شود و احتمال سواستفاده، جعل و کپی برداری را از محصول شما کاهش می دهد. برندها معمولا ترکیبی از یک لوگو و یک نام تجاری می باشند در ادامه شما را با نحوه انتخاب و ثبت برند آشنا می کنیم.

 

مزایای ثبت برند

 

یکی از مهم ترین مزایای ثبت برند و نام تجاری برای محصولات و خدمات این است که شما را نسبت به ارائه آن خدمت و یا محصول متمایز کرده و در واقع اجازه ثبت برندهای مشابه محصولات و خدمات شما را از سایرین خلع می کند و بدین ترتیب ضامن هویت و ایده کسب و کار شما خواهد بود. از سایر مزایای ثبت برند و نام تجاری می توان به موارد زیر اشاره کرد:

  • باعث متمایز شدن محصولات و خدمات شما از سایرین می شود
  • در بازاریابی و ایجاد نام و شهرت اقتصادی برای شما حایز اهمیت است
  • برای اعطای هرگونه نمایندگی یک الزام قانونی می باشد.
  • برای دریافت تسهیلات اعتباری و وام ها در آینده برای شرکت مفید خواهد بود.
  • شما می توانید از آن به عنوان یک محل درآمد استفاده کنید و در واقع با اجازه استفاده به شخص ثالث می تواند یک محل سودآوری برای شرکت باشد.

 

مراحل ثبت برند

 

پیشنهاد می شود برای ثبت برند با مشاورین خبره در این امر مشورت نمایید چرا که در صورت عدم آشنایی با مراحل و اقدامات لازم چندین بار نیازمند ارائه تغییرات و پرداخت هزینه خواهید بود. در ادامه این مطلب با چپونگی مراحل کار آشنا خواهید شد.

با شروع روند شما باید اظهارنامه و علامت تجاری برگزیده را ارائه نمایید و در یک بازه زمانی ۴۵ الی ۱۲۰ روز منتظر رای کارشناسان جهت تایید و یا عدم تایید برند انتخابی باشید. در نهایت پس از تایید اولیه کارشناسان نام تجاری انتخابی باید سه بار در روزنامه منتشر شود. پس از اولین انتشار و در صورتی که تا سی روز پس از انتشار آگهی شخصی نسبت به مالکیت برند و نام تجاری انتخابی شما ادعایی نداشت با انتشار آگهی دوم  تحت عنوان ثبت رسمی برند انتخابی برای شما گواهی ۱۰ ساله ای برای برند انتخابی برای شما صادر می گردد.

 

مدارک لازم جهت ثبت برند

 

مدارک لازم برای ثبت برند برای اشخاص حقیقی

  1. کپی شناسنامه
  2. کارت ملی
  3. کپی کارت بازرگانی
  4. کپی مجوز فعالیت (مانند: جواز تاسیس،پروانه بهره برداری،پروانه ساخت،جواز کسب یا کارت بازرگانی و ….)

 

مدارک لازم برای ثبت برند برای شخصیت حقوقی

  1. کپی شناسنامه
  2. کپی کارت ملی
  3. کپی روزنامه ی تاسیس و آخرین تغییرات شرکت
  4. کپی مجوز فعالیت(جواز تاسیس،پروانه ی بهره برداری،پروانه ی ساخت،جواز کسب یا کارت بازرگانی و …)
  5. کپی کارت بازرگانی

 

نکاتی جهت انتخاب برند و نام تجاری مناسب

 

پیش از شروع مراحل ثبت برند آنچه بسیار اهمیت دارد انتخاب نام و لوگویی مناسب برای برند مد نظر شما است. در ادامه مطلب با نکات لازم جهت انتخاب لوگو و نام مناسب و در کل ویژگی های یک برند خوب آشنا خواهید شد.پیشنهاد می شود نامی برای برندتان انتخاب کنید که ساده باشد و به ذهن سپاری و یادآروی آن برای مشتریان شما آسان باشد. این اصل به شما در موارد بعدی جهت بازاریابی و تبلیغات و در نهایت جذب مشتری کمک شایانی خواهد کرد.

هم چنین پیشنهاد می شود نامی انتخاب کنید که شکل نوشتاری آن به لاتین نیز آسان باشد تا به راحتی بتوانید از آن برای ساخت یک دومین اینترنتی استفاده کنید. همان طور که می دانید امروزه دیجیتال مارکتینگ یکی از مهم ترین قسمت های شکل گیری و موفقیت یک کسب و کار محسوب شده و دم دست ترین ابزاری است که مشتریان به واسطه آن می توانند در مورد شما، برندتان و محصولات و خدمات قابل ارائه شما اطلاعات کسب کنند.

توصیه می شود اگر کسب و کار شما دارای رقبای سرسختی است نامی انتخاب کنید که از نام سایر رقبا متفاوت و متمایز کننده تر باشد. بدین ترتیب محصول شما در بازار بهتر دیده شده و احتمال موفقیت شما در رقابت تجاری افزایش می یابد.پیشنهاد می شود از اسامی چندسیلابه استفاده کنید چرا که نام های تک سیلابه معمولا به دلیل مشابهت با نام های ثبت شده قبلی خیلی سخت پذیرفته می شوند.جهت ارائه یک لوگو همراه با نام انتخابی توصیه می شود از لوگوهایی ساده با طراحی های ساده استفاده کنید.

 

سایر ویژگی های یک برند ایده آل

  • برند انتخابی شما باید بتواند محصول شما را به خوبی به دیگران معرفی کند.
  • باید بتواندبا مشتریان ارتباط برقرار کند و حس اعتماد و وفاداری در آن ها ایجاد کند.
  • باید بتواند به محصول و خدمات شما وجه قابل قبول و با ارزشی بدهد.

الزامات قانونی ثبت برند

در انتخاب نام و لوگوی برند خود دقت داشته باشید که نام های مشهور و معروف ثبت نمی شوند. هم چنین اگر نام انتخابی شما به میزان ۵۰ درصد با نام ثبت شده دیگری تشابه داشته باشد قابل ثبت نخواهد بود. به کار بردن نام مناطق جغرافیای برای نام برند غیرممکن خواهد بود. استفاده از اسامی مغایر با شئونات اسلامی در ثبت برند غیرقابل قبول خواهد بود.

 

نام ها و لوگوهای غیرقابل ثبت

  • مواردی وجود دارد که در انتخاب نام برند و یا طرح لوگو غیر قابل قبول خواهند بود این موارد شامل موارد زیر می باشد:
  • استفاده از پرچم رسمی کشور
  • استفاده از آرم ها و نشان های ارگان های دولتی
  • عبارات و لغات منتصب به مقامات کشوری و لشگری
  • علامت ها و کلمات مغایر با ارزش های کشور
  • واژه های توصیف کننده به تنهایی و بدون ترکیب با یک نام مشخص مانند: شیرین، زیبا و …

 

هزینه ثبت برند

 

معمولا هزینه های مشاوره در خصوص ثبت برند، در طول زمان تغییر می کند و ما در این جا نمی توانیم هزینه ای ثابت را خدمت شما عزیزان اطلاع رسانی کنیم، پس بهتر است جهت اطلاع از هزینه های ثبتی در ارتباط با برند شما، با کارشناسان ما در این زمینه ارتباط بگیرید تا به صورت کامل و به روز این هزینه ها را خدمت شما عزیزان اطلاع رسانی کنند، هم چنین در خصوص مراحل و موارد تکمیلی مربوط به ثبت علامت تجاری می توانید از مشاوره ما در این زمینه کمک بگیرید.

اخذ رتبه نیک پارس با سابقه چندین ساله در امور ثبتی در سطح تهران و تمامی استان ها کشور مفتخر برای ارائه خدمات به شما عزیزان می باشد جهت دریافت اطلاعات میتوانید از کارشناسان ما بصورت رایگان مشاوره فرمایید.

رتبه بندی شرکت و اخذ رتبه

 

برای بسیاری از شرکت ها داشتن رتبه و ارائه گواهینامه صلاحیت پیمان کاری جهت شرکت در مناقصه ها الزامی است. هم چنین کارفرمایان در هنگام برگزاری مناقصات با توجه به رتبه پیمانکاری می توانند نسبت به کارایی و توان فنی آن ها اطلاعات کسب کنند و از بین شرکت ها دست به انتخاب بزنند. از این رو می توان گفت داشتن رتبه و درجه آن یکی از وجوه تمایز شرکت ها و بیانگر اعتبار و نقاط ضعف آن ها به حساب می آید.

رتبه بندی شرکت ها بر اساس دستورالعمل هایی تعیین می گردد که توسط معاونت راهبردی ریاست جمهوری تدوین گردیده و در اختیار ستاد اجرایی قرار گرفته است. در ادامه با انواع رتبه بندی، روند اخذ رتبه و مدارک لازم برای دریافت رتبه آشنا خواهید شد.

 

هزینه اخذ رتبه

 

به طور کلی برای اخذ رتبه شرکت ها به پنج دسته تقسیم می شوند:

۱- شرکت پیمانکاری  ۲- شرکت مشاوره ای  ۳- شرکت انبوه سازی  ۴- شرکت انفورماتیک  ۵- شرکت طراحی و ساخت

در واقع شما برای آغاز روند اخذ رتبه باید جز یکی از شرکت های مذکور در دسته بندی بالا تشخیص داده شوید، در غیر این صورت امکان درخواست برای رتبه بندی وجود ندارد و مطابق با صلاحدید قانون گذار شرکت هایی که در دسته های مذکور قرار نمی گیرند برای پیشبرد اهداف و فعالیت های خود نیازی به اخذ رتبه و قرار گرفتن در معیار رتبه بندی ندارند. بنابراین جهت آگاهی از این موضوع پیشنهاد می شود با مشاورین این امر مشاوره نمایید.

روند اخذ رتبه نیز برای هر یک از دسته های ذکر شده متفاوت می باشد. برای مثال شرکت هایی که در زمینه پیمان کاری فعالیت می کنند و در دسته شرکت های پیمان کار قرار می گیرند در پنج سطح رتبه بندی می شوند، شرکت های انفورماتیک در هفت گرید رتبه بندی می شوند و شرکت هایی با فعالیت مشاوره ای در سه سطح بندی رتبه بندی و سنجیده می شوند. بنابراین اطلاع از اینکه جز کدام دسته طبقه بندی می شوید برای شروع فرایند اخذ رتبه مهم است.

در ارتباط با اخذ رتبه می توان به مسائلی از جمله میزان تاثیرگذاری افراد متخصص و فنی در شرکت برای بالا بردن رتبه و گرید شرکت اشاره کرد. هم چنین عوامل دیگری نیز در ارتباط با بالا رفتن این رتبه تاثیر گذار است که در ادامه این مقاله بیشتر در این ارتباط توضیح داده ایم.

 

چگونگی اخذ رتبه

 

وظیفه تخصیص رتبه به شرکت های پیمانکاری و رتبه مشاوره ای بر عهده سازمان مدیریت و برنامه ریزی سابق یا همان معاونت فنی و عمران استانداردی فعلی است. این رتبه برای شرکت های پیمانکاری از ۱ تا ۵ و برای شرکت های مشاوره ای از ۱ تا ۳ است.

تمامی مستندات مربوط به شرکت بایستی به این نهاد واگذار گردد و در صورت لزوم نماینده مدیریت شرکت در معاونت فنی حضور پیدا می کند و سپس در خصوص تخصیص رتبه مد نظر تصمیم گیری می شود، لازم به ذکر است این رتبه می تواند ارتقاء یابد و در مرحله های بعدی برای آن می توان اقدام کرد.

 

رتبه پیمانکار

 

ملاک اخذ رتبه شرکت های پیمانکاری

چون در کار شرکت های پیمانکاری میزان تخصص تیم فنی شرکت به علاوه تجربه کاری آن ها بسیار با اهمیت است به همین دلیل کارشناسان سازمان مدیریت و برنامه ریزی کشور به این مساله بسیار توجه می کنند و ملاک تشخیص خود را برای اخذ رتبه پیمانکار، بر مبنای تجربه و تخصص گذاشته اند. این رتبه از ۱ تا ۵ تخصیص داده می شود و رتبه ۱ به معنای بهترین حالت است.

 

رتبه مشاور

 

ملاک اخذ رتبه شرکت های مشاوره ای

اما ملاک رتبه برای شرکت های مشاوره ای علاوه بر تخصص افراد در زمینه مدنظر، کار تیمی و هم چنین امکانات سخت افزاری و نرم افزاری موسسه است. چون در این شرکت ها هدف آموزش است و برای آموزش ابزار خاصی باید وجود داشته باشد به همین دلیل، سازمان مدیریت و برنامه ریزی کشور، ملاک تشخیص خود را برای این گونه شرکت ها، بر پایه ی تخصص تیمی به علاوه امکانات شرکت ارزیابی می کند. این رتبه از بین ۱ تا ۳ تخصیص داده می شود و عدد ۱ به معنای بهترین حالت و ۳ بدترین حالت است.

 

ارتقاء رتبه شرکت های پیمانکاری

در این جا مطلبی را می خواهیم شرح دهیم که می تواند برای ارتقاء رتبه شرکت های پیمانکاری بسیار موثر باشد. برای انجام این کار تعداد قرار دادهای شرکت در طول سال بایستی افزایش پیدا کند، به علاوه به ازای هر پروژه بایستی اظهارنامه مالیاتی آن نیز، وجود داشته باشد تا بتوان امتیاز آن را  محاسبه کرد.

 

ارتقاء رتبه شرکت های مشاوره ای

اما برای شرکت های مشاوره ای، تعداد آموزش های نفر به ساعت بسیار اهمیت دارد به شرطی که متقاضیان هم از شرایط آموزشی و مشاوره ای رضایت داشته باشند، هم چنین توسعه امکانات نرم افزاری و سخت افزاری در بالا بردن این رتبه بسیار موثر است.


فواید اخذ رتبه

در این جا فواید رتبه بندی را در ۳ اصل بیان کرده ایم:

  • هر شرکت مشاوره ای و پیمانکاری برای توسعه بازار خود به اخذ گرید نیاز دارد. جهت بستن قرار دادهای بزرگ دولتی و حتی سازمان های خصوصی معتبر، بسیار به داشتن گرید اهمیت می دهند و به نوعی کارفرمایان یکی از ملاک های سنجش خود در جهت انتخاب شرکت های پیمانکاری، داشتن گواهینامه تایید صلاحیت مربوط به اخذ رتبه می دانند.
  • رتبه بندی به شرکت ها نشان می دهد که وضعیت سازمان چگونه است و شرکت و سیستم آن در چه جایگاهی قرار گرفته و می توان با برنامه ریزی درست در جهت افزایش رتبه، تلاش کرد.
  • نقاط ضعف و قوت سازمان مشخص می شود و می تواند جایگاه خود را در میان رقیبان فعال در حوزه مورد نظر پیدا کند. هم چنین این رتبه بندی در جهت بهینه سازی فعالیت های پیمانکاری و مشاوره ای سازمان ها بسیار تاثیر گذار است.

 

نحوه گرفتن رتبه شرکت

 

  • بایستی از قبل شرکتی را در زمینه فعالیت خود ثبت کرده باشیم تا بتوانیم رتبه مورد نظر خود را دریافت کنیم. تمامی مدارک ثبت شرکت از جمله اساسنامه، صورتجلسه های مجمع عمومی و آگهی های انتشار داده شده را برای اخذ رتبه در اختیار داشته باشیم.
  • سپس بایستی به سایت سامانه ساجات مراجعه کنیم و مدارکی که برای حوزه فعالیت خود مورد نیاز است را تهیه کنیم، این مدارک برای رشته های گوناگون، متفاوت است و سایت ساجات در این رابطه به خوبی توضیح داده است.
  • در مرحله بعد بایستی، ثبت نام اولیه را در این سایت انجام دهیم. این مرحله برای دریافت اطلاعات کلی شرکت است و در آخر گذر واژه به علاوه رمز عبوری به ما داده می شود که برای تایید مراحل بعدی باید آن را نزد خود نگهداریم.
  • مرحله بعدی تکمیل اطلاعات تخصصی شرکت و هم چنین ارسال مدارک خواسته شده از سوی سامانه است. پس از طی این مرحله و بررسی مدارک و اطلاعات ارسالی از سوی متقاضی، پرونده الکترونیکی، شرکت به استانداردی محل اقامت فرستاده می شود و شرکت متقاضی مدارک فیزیکی را بایستی تحویل این اداره بدهد.
  • پس از طی جلسات متعدد در جهت دادن رتبه مورد نظر تصمیم گیری می شود.

ثبت شرکت و اخذ رتبه نیک پارس واقع در سطح تهران در جهت ایجاد رضایت مشتریان کلیه فعالیت های مربوط به ثبت شرکت و برند را به صورت کاملا تخصصی توضیح داده است، شما عزیزان می توانید جهت انجام خدمات مشاوره ای با شماره های قرار داده شده در داخل سایت تماس حاصل فرمایید.

اطلاعات تماس موسسه ثبت شرکت نیک پارس

 

آدرس : تهـران ،​ خیابان جردن (آفریقا)، بلوار ستاری، پلاک ۷۵ طبقه دوم واحد ۴

 

شماره تماس : ۰۲۱۹۱۰۰۲۶۹۶ ( ۲۰ خط ویژه )
مشاور ویژه : ۰۹۱۲۲۹۳۹۷۳۳
مشاور رتبه : ۰۹۱۲۹۴۵۶۶۲۴

اخذ گرید و اخذ رتبه

اخذ گرید

شرکت های پیمانکاری، مشاوره ای و انفورماتیک برای بستن قرار دادهای بزرگ با ادارات دولتی به اخذ گرید احتیاج دارند. گرید کاری به معناری رتبه بندی واقعی سازمان ها در قبال کیفیت خدمات ارائه شده و هم چنین میزان توانایی مالی آن هاست. هم چنین برای انجام این پروسه بایستی شرایطی مهیا گردد که در ادامه به صورت مفصل در ارتباط با آن توضیح داده ایم.

 

شرایط اخذ گرید

 

هر سازمانی به نسبت میزان توانایی تجربی و مالی که در زمینه فعالیت خود دارد، می تواند اقدام به اخذ گرید کند. همان طور که در بالا اشاره کردیم رتبه بندی برای شرکت های پیمانکاری و مشاوره ای، انجام می شود. معیار ارزیابی برای شرکت های پیمانکاری از رقم ۱ تا ۵ است که نمره ۱ به معنی بهترین حالت و شرایط شرکت هاست. هم چنین برای شرکت های مشاوره ای نمره ۱ تا ۳ داده می شود.

تنها شرکت های حقوقی می توانند برای اخذ رتبه و گرید اقدام کنند، و شخص حقیقی بایستی ابتدا شرکت خود را به ثبت برساند و سپس برای گرفتن گرید اقدام کند. معمولا شرکت هایی که توان مالی و تجربی زیادی ندارند از رتبه های پایینی برخوردار می شوند و بهتر است برای اخذ گرید ابتدا شرایط کاری خود را در زمینه فعالیت مورد نظر بهبود ببخشیم. دقت داشته باشید که معمولا سازمان های اداری برای انعقاد قرار داد با شرکت های پیمانکاری رتبه های ۱ تا ۳ و برای شرکت های مشاوره ای رتبه ۱ و ۲ را مورد ارزیابی قرار می دهند و از بستن قرار داد با رتبه بالا خودداری می کنند.

به هر حال شاید در ذهن شما این سوال مطرح شود که شرکت من تازه تاسیس است و هم چنین تجربه کاری زیادی در زمینه مورد نظر ندارم. تنها ملا کو معیار سنجش رتبه بندی زیر نظر وزارت راهبردی ریاست جمهوری، تجربه و توان مالی نیست، بلکه این نهاد گوشه چشمی به مدارک تحصیلی اعضای هیئت مدیره سازمان و هم چنین میزان تخصص آن ها در زمینه فعالیت مورد نظر را هم دارد. اگرچه در صورت کسب رتبه های بالا، مشاوران شرکت نیک پارس به شما برای کسب رتبه های بهتر مشاوره می دهد.

 

مدارک اخذ گرید

 

برای اخذ گرید و رتبه بندی شرکت بایستی تمامی مدارک، اساسنامه شرکت، صورتجلسات اعضای هیئت مدیره و مدارک اعضای هیئت مدیره به دست واحدهای نظارت کمیته راهبری ریاست جمهوری برسد. هم چنین داشتن سند مالکیت و یا اجاره نامه دفتر شرکت مربوطه الزامی است.

جهت بالا بردن امتیاز گرید شرکت های مختلف این مدارک اجباری است:

  • برخی از مدارک برای اخذ گرید شرکت سهامی خاص متفاوت از شرکت با مسئولیت محدود است به فرض مثال برای شرک سهامی خاص بایستی اظهارنامه و برای شرکت با مسئولیت محدود تقاضانامه ثبت شود.
  • تکمیل کردن فرم ۱۰۰ و فرم ۲۰۰ نیز یکی دیگر از الزامات رتبه بندی است.
  • کپی سوابق تامین اجتماعی افراد شرکت.
  • کپی تمامی قراردادهای شرکت برای شرکت های دولتی و خصوصی که در گذشته صورت پذیرفته برای بالا بردن امتیار رتبه بندی الزامی است.
  • هم چنین آخرین اظهارنامه مالیاتی که جدول های سود و زیان در آن قید گردیده است برای اخذ رتبه بالا اجباری است و باید تمامی این موارد برای رتبه بندی شرکت آماده گردد.

گرفتن اخذ گرید در شرایط کاری امروزی شرکت های پیمانکاری بسیار مهم است، زیرا یکی از مهم ترین بخش های سنجش میزان توانایی سازمان در قبال خدمات ارائه شده، همین گرید کاری است. پس برای گرفتن گرید مناسب با کارشناسان شرکت ما در این زمینه مشورت بگیرید.

 

معیارهای اخذ گرید در شرکت های پیمانکاری

 

برای رشته هایی که در زمینه پیمانکاری فعالیت دارند، سنجش این رتبه بندی توسط کمیته نظارت راهبری ریاست جمهوری، بر اساس میزان تخصص اعضای هیئت مدیره شرکت، میزان توان مالی و هم چنین سوابق کاری است.

 

معیارهای اخذ گرید در شرکت های مشاوره ای

 

اما تفاوتی که در ارتباط با سنجش شرکت های مشاوره ای نسبت به شرکت های پیمانکاری دیده می شود محسوس است. به فرض مثال در شرکت های مشاوره ای علاوه بر توانایی تیم فنی و اعضای هیئت مدیره سازمان، میزان امکانات سخت افزاری و نرم افزاری مربوط به سازمان، برای آموزش و مشاوره نیز سنجیده می شود.

در این متن شرکت های انفورماتیک و EPC هم قرار گرفته است که بر مبنای ترکیب این دو، مورد سنجش قرار می گیرند.

مشاوره اخذ گرید

 

در نظر داشته باشید نظارت سنجش و تخمین رتبه به سازمان های مختلف زیر نظر سازمان مدیریت و برنامه ریزی کشور است. بر همین اساس این سازمان پارامترهای  مخصوص خود را در قبال این سنجش قرار داده است. نکته ای که حائز اهمیت می باشد تغییرات موجود در این پارامترها طی زمان های مختلف است و ممکن است طی چند ماه آینده استاندارد رتبه بندی شرکت های پیمانکاری و مشاوره ای تغییر پیدا کند. به همین دلیل برای اخذ گرید کاری حتما لازم است از نظرات کارشناسان و مشاوران ما در این زمینه استفاده کنید تا بهترین رتبه را برای شرکت شما اخذ کنیم.

آدرس موسسه ثبتی نیک پارس روی نقشه

آدرس ثبت شرکت و اخذ رتبه نیک پارس
nikepars-mobilemap
مشاوره رایگان